Kachna pečená na černém pivu se zázvorem

Suroviny

kachna
1 ks
zázvor
1 ks
sůl
1 špetka
kmín
1 PL
rozinky
1 hrst
černé pivo
200 ml

Postup přípravy:

Kachnu umyjeme, osušíme a naporcujeme. Čerstvý zázvor omyjeme, oloupeme, najemno nastrouháme a smícháme se solí a kmínem. Touto směsí kachnu potřeme, posypeme rozinkami a zalijeme černým pivem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C a nezapomeneme občas podlévat. Pečeme asi 1,5 hodiny, dokud není maso úplně měkké.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 1x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.8.2015 12:35| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist