kachna-na-cernem-pivu.jpg

Kachna pečená na černém pivu se zázvorem

Kachnu umyjeme, osušíme a naporcujeme. Čerstvý zázvor omyjeme, oloupeme, najemno nastrouháme a smícháme se solí a kmínem. Touto směsí kachnu potřeme, posypeme rozinkami a zalijeme černým pivem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C a nezapomeneme občas podlévat. Pečeme asi 1,5 hodiny, dokud není maso úplně...

Diskuze

3 komentáře

    r
    renda4141

    Kachna pečená na černém pivu se zázvorem tenhle recept znám, občas mi kachnu upeče můj Přítel, dobrota.

    l
    lucik21

    Kachna na černém pivu je určitě moc dobré

    b
    Bobina1

    Kachnička se zelím a bramborovým knedlíkem je dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist