Jednoduchá omáčka z česneku

Suroviny

olivový olej
100 ml
česnek
4 stroužky
feferonka
1 ks
nasekaná petrželka
1 hrst
sůl
barevný pepř

Postup přípravy:

Česnek nasekáme na drobné kousíčky a vložíme jej do rozehřátého oleje. Přidáme feferonku, kterou očistíme, zbavíme semeníku a nakrájíme na nudličky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Pomalu zahříváme, až česnek zezlátne.

Přidáme nasekanou petrželku, sůl a hrubě mletý barevný pepř. Omáčku podle potřeby rozředíme trochou vody, ve které se vařily těstoviny.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.11.2011 8:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist