jablecny-dzem.jpg

Jablečný džem se skořicí podle babičky

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na menší kousky, zalijeme moštem, přidáme celou skořici a dáme vařit. Postupně přidáváme cukr a vaříme do zhoustnutí. Pak přidáme kyselinu citrónovou a rum, promícháme a ještě krátce povaříme. Celé koření pak vyndáme. Horký džem naplníme do skleniček...

Diskuze

3 komentáře

    b
    bobina1

    Mám dost jablek měla bych jej udělat.

    j
    jankac

    Dobrý recept.

    b
    Božena Brázdilová

    Jablečný džem se skořicí dělávám. Je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist