Išelské cukroví s čokoládovou polevou

Suroviny

hladká mouka
400 g
moučkový cukr
150 g
strouhané vlašské ořechy
75 g
strouhané oloupané mandle
75 g
vejce
2 ks
máslo
250 g
sůl
1 špetka
mletá skořice
1/2 ČL
citrónová kůra
1/2 ČL

Postup přípravy:

Z uvedených surovin vypracujeme na válu těsto, zabalíme je do potravinářské fólie, uložíme do chladničky a necháme alespoň dvě hodiny odležet. Potom těsto rozválíme na sílu 2-3 mm a vykrajujeme kolečka. Upečeme je na plechu vyloženém papírem na pečení při 170°C. Doba pečení asi 7 minut. Upečené slepíme jahodovým džemem, potřeme čokoládovou polevou a ozdobíme kousky mandlí.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.12.2014 10:07| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist