iselske-cukrovi.jpg

Išelské cukroví s čokoládovou polevou

Z uvedených surovin vypracujeme na válu těsto, zabalíme je do potravinářské fólie, uložíme do chladničky a necháme alespoň dvě hodiny odležet. Potom těsto rozválíme na sílu 2-3 mm a vykrajujeme kolečka. Upečeme je na plechu vyloženém papírem na pečení při 170°C. Doba...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Išelské tortičky piekla vždy na Vianoce moja mama.

    v
    viki11

    Išelské cukroví s čokoládovou polevou je to vemi chutné cukroví. Dříve jsem jej často pekla.

    l
    lucik21

    Išelské cukroví s čokoládovou polevou vůbec neznám

    b
    Bobina1

    Išelské cukroví s čokoládovou polevou jsou moc dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist