Hřiby se smetanou

Suroviny

hřibovité houby
500 g
hovězí vývar
5 dcl
smetana ke šlehání
3 dcl
cibule
1 ks
petrželka
1 PL
citrónová šťáva
dle chuti
sůl a pepř
dle chuti
máslo a mouka
na zahuštění

Postup přípravy:

Na rozpáleném másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli spolu s rozsekanou petrželkou. Přidáme na plátky nakrájené houby, zakápneme citrónovou šťávou a dusíme do měkka. Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme vývarem a 10 minut povaříme. Nakonec vložíme podušené houby a zalijeme sladkou smetanou a dochutíme pepřem a solí.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.9.2015 11:04| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist