hriby-se-smetanou.jpg

Hřiby se smetanou

Na rozpáleném másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli spolu s rozsekanou petrželkou. Přidáme na plátky nakrájené houby, zakápneme citrónovou šťávou a dusíme do měkka. Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme vývarem a 10 minut povaříme. Nakonec vložíme podušené houby a zalijeme sladkou smetanou...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Hřiby se smetanou mám veľmi rada.

    p
    patricia077

    Taky bych si hned dala, mňam…

    l
    lucik21

    Hřiby se smetanou bych si dala

    b
    Bobina1

    Hřibovou omáčku mám moc ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist