Hovězí steak se žampiony a slaninou

Suroviny

zadní hovězí maso
600 g
žampiony
200 g
slanina
80 g
vývar z masa (masox)
5 dcl
sůl
pepř (kuličky)

Postup přípravy:

Maso opečeme po všech stranách na slanině nakrájené na kostičky, osolíme, přidáme koření, očištěné a na plátky nakrájené žampiony, podlijeme vývarem a podusíme. Pak vložíme do trouby a za občasného podlévání upečeme doměkka. Maso vyjmeme, naporcujeme a můžeme podávat.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.6.2015 8:44| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist