hovezi-steak-se-zampiony.jpg

Hovězí steak se žampiony a slaninou

Maso opečeme po všech stranách na slanině nakrájené na kostičky, osolíme, přidáme koření, očištěné a na plátky nakrájené žampiony, podlijeme vývarem a podusíme. Pak vložíme do trouby a za občasného podlévání upečeme doměkka. Maso vyjmeme, naporcujeme a můžeme podávat.

Diskuze

5 komentářů

    l
    lidka2

    Určitě by mi to chutnalo, včera jsem dělala vepřové na žampionech a hovězí bych si dala taky.

    r
    relaxb

    Se žampiony jsem ještě nejedla, určitě vyzkouším.

    l
    lucik21

    Hovězí steak dělám a se žampiony bude také jistě dobrý

    s
    Stendy

    Hovězí steak se žampiony – sem s ním!

    b
    Bobina1

    Hovězí steak se žampiony bych měla vyzkoušet. Bude jistě dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist