Hovězí steak s hořčicí a kečupem

Suroviny

silných plátků hovězího masa
6 ks
whisky
6 PL
oleje
6 PL
worcesteru
1 PL
kremžské hořčice
2 PL
ostrého kečupu
1 PL
drceného zeleného pepře a sůl
1 ČL

Postup přípravy:

Plátky masa rukama řádně promasírujeme a z ostatních přísad umícháme marinádu, maso marinádou dobře potřeme a necháme alespoň dvě hodiny odležet. Steak grilujeme tři až pět minut z každé strany. Velice záleží na kvalitě masa a na stupni oblíbené propečenosti.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.2.2015 9:32| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist