Hovězí steak s hořčicí a kečupem

Suroviny

silných plátků hovězího masa
6 ks
whisky
6 PL
oleje
6 PL
worcesteru
1 PL
kremžské hořčice
2 PL
ostrého kečupu
1 PL
drceného zeleného pepře a sůl
1 ČL

Postup přípravy:

Plátky masa rukama řádně promasírujeme a z ostatních přísad umícháme marinádu, maso marinádou dobře potřeme a necháme alespoň dvě hodiny odležet. Steak grilujeme tři až pět minut z každé strany. Velice záleží na kvalitě masa a na stupni oblíbené propečenosti.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.2.2015 9:32| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist