hovezi-steak_1.jpg

Hovězí steak s hořčicí a kečupem

Plátky masa rukama řádně promasírujeme a z ostatních přísad umícháme marinádu, maso marinádou dobře potřeme a necháme alespoň dvě hodiny odležet. Steak grilujeme tři až pět minut z každé strany. Velice záleží na kvalitě masa a na stupni oblíbené propečenosti.

Diskuze

5 komentářů

    a
    aknela11

    steak jsem nikdy nedělala. Mám vždy strach, že bude hodně nebo málo udělaný.

    g
    glady

    takový dobrý steak to je věc….úplně na něj mám hutť

    l
    lucik21

    Hovězí steak bych si hned dala

    s
    stana1

    Hovězí steak tak ten bych si opravdu rád dal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist