Hovězí roštěnky s pepřem

Suroviny

hovězí roštěnky

600 g

hovězí bujón

1 ks

mletý pepř

hladká mouka

voda

olej

sůl

Postup přípravy:

Hovězí roštěnku nakrájíme na plátky silné tak 1 cm, maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. Na pánvi na dobře rozpáleném oleji roštěnky z obou stran opečeme, pak maso vyndáme, uchováme v teple. Do výpeku po mase hodíme nadrobno pokrájené cibule, orestujeme je dohněda, aby byla šťáva pěkně zbarvená. Maso vložíme zpět do pánve k cibuli, podlijeme vlažnou vodou. Vody dáme tolik, aby maso nebylo úplně potopené, musí zůstat vidět, přikryté dusíme doměkka. Jednotlivé porce roštěnky servírujeme s rýží nebo hranolky.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.10.2015 1:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist