rostenky_1.jpg

Hovězí roštěnky s pepřem

Hovězí roštěnku nakrájíme na plátky silné tak 1 cm, maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme hladkou moukou. Na pánvi na dobře rozpáleném oleji roštěnky z obou stran opečeme, pak maso vyndáme, uchováme v teple. Do výpeku po mase hodíme nadrobno pokrájené cibule, orestujeme...

Diskuze

7 komentářů

    a
    aknela11

    roštěnky s hranolkama – díky za nápad – bude oběd 🙂

    g
    glady

    dávat bujon k výborným hovězím roštěnkám je poněkud zvrácené….

    j
    jankac

    Do hovězí roštěnky ja nedávam bujón.

    k
    kajca

    Akurát Sme mali rostenku len s mrkviu a petrzlenom a bola k tomu knedla,velmi nám chutilo.

    l
    lucik21

    Hovězí roštěnku mám naplánovanou na víkend

    l
    ladouch

    Roštěnky máme rádi, dělám je stejně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist