Hovězí nudličky na česneku s kari

Suroviny

hovězího roštěnce nebo svíčkové
750 g
solamylu
20 g
oleje
50 g
česneku
5 stroužků
vody
0,5 l
sterilovaných kapií
200 g
kari koření, sůl, pepř, worcester
1 špetka

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na silnější hranolky, osolíme, opepříme, promícháme se solamylem a prudce opečeme na horkém oleji. Přidáme lisovaný česnek, trochu kari koření, rychle zarestujeme a zastříkneme vodou.
 
Vložíme nakrájené sterilované kapie, krátce podusíme a zakápneme worcestrem.
 
PŘÍLOHA: smažené hranolky, různě upravené brambory, rýže, chléb

 

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist