Hovězí nudličky na česneku s kari

Suroviny

hovězího roštěnce nebo svíčkové
750 g
solamylu
20 g
oleje
50 g
česneku
5 stroužků
vody
0,5 l
sterilovaných kapií
200 g
kari koření, sůl, pepř, worcester
1 špetka

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na silnější hranolky, osolíme, opepříme, promícháme se solamylem a prudce opečeme na horkém oleji. Přidáme lisovaný česnek, trochu kari koření, rychle zarestujeme a zastříkneme vodou.
 
Vložíme nakrájené sterilované kapie, krátce podusíme a zakápneme worcestrem.
 
PŘÍLOHA: smažené hranolky, různě upravené brambory, rýže, chléb

 

Hodnocení

4  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist