Hovězí maso dušené na pivě s česnekem

Suroviny

zadní hovězí maso

600 g

pivo

250 ml

voda

70 ml

bujón

1/2 kostky

česnek

2 stroužky

cibule

1 ks

sůl, mletý pepř

dle chuti

sádlo

dle potřeby

Postup přípravy:

Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Orestujeme na sádle s oloupanou, na drobno nakrájenou cibulí a oloupanými, na plátky nakrájenými stroužky česneku. Opečené maso podlijeme asi 70 ml horké vody, ve které jsme rozpustili půl kostky bujónu, přilijeme polovinu piva a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Pak přidáme zbylé pivo a odkryté dusíme, až se odpaří polovina tekutiny a maso bude měkké.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.6.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist