Hovězí maso dušené na pivě s česnekem

Suroviny

zadní hovězí maso
600 g
pivo
250 ml
voda
70 ml
bujón
1/2 kostky
česnek
2 stroužky
cibule
1 ks
sůl, mletý pepř
dle chuti
sádlo
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Orestujeme na sádle s oloupanou, na drobno nakrájenou cibulí a oloupanými, na plátky nakrájenými stroužky česneku. Opečené maso podlijeme asi 70 ml horké vody, ve které jsme rozpustili půl kostky bujónu, přilijeme polovinu piva a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Pak přidáme zbylé pivo a odkryté dusíme, až se odpaří polovina tekutiny a maso bude měkké.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.6.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist