hovezi-dusene.jpg

Hovězí maso dušené na pivě s česnekem

Maso odblaníme, omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Orestujeme na sádle s oloupanou, na drobno nakrájenou cibulí a oloupanými, na plátky nakrájenými stroužky česneku. Opečené maso podlijeme asi 70 ml horké vody, ve které jsme rozpustili půl kostky bujónu,...

Diskuze

1 komentář

    l
    lidka2

    Přijde mi to hodně podobné jako guláš, ale určitě to bude dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist