Hovězí guláš

Suroviny

hovězí maso
400 g
hladká mouka
dle chuti
kmín
dle chuti
majoránka
dle chuti
sůl
dle chuti
mletý pepř
dle chuti
cibule
100 g
česnek
3 stroužky
sádlo
dle chuti

Postup přípravy:

V hrnci dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli na oleji nebo sádle. Přidáme maso, které musí být nakrájené na zhruba stejné kousky a osmahneme dorůžova. Přidáme papriku, kmín, sůl a pepř – podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Podle potřeby opakovaně doléváme vodou. Potom přidáme na zahuštění mouku a bramboru, která se musí rozvařit. Nakonec dochutíme česnekem a majoránkou a poté dusíme, dokud maso nezměkne. Podáváme s chebem, houskovým knedlíkem nebo rýží.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.9.2012 11:05

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist