gulas.jpg

Hovězí guláš

V hrnci dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli na oleji nebo sádle. Přidáme maso, které musí být nakrájené na zhruba stejné kousky a osmahneme dorůžova. Přidáme papriku, kmín, sůl a pepř – podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme. Aranžmá jídla na talíři –...

Diskuze

15 komentářů

    l
    lidka2

    Klasika, hovězí guláš vařím ráda, už ho dělám hlavně v papiňáku.

    j
    jenetka

    Takhle má vypadat dobrý guláš.

    m
    martinnatr

    občas ho dělám, ale u nás je oblíbenější z vepřové plece

    t
    tomkatze

    mnam, gulasek bych si dala, s cerstvym chlebikem k tomu…

    e
    Elisa19

    Guláše vařím často a ráda a je to i praktické,že si ho můžu udělat dopředu,když jdu o víkendu do práce.

    8
    88pacicka88

    Hovezi gulas mam moc rada,zase ho brzo uvarim 🙂

    p
    pradlanka

    Máme rádi hovězí guláš z klížky,super.

    b
    bedarose1

    Dělal jsem guláž podle tohoto receptu a musím říct, že ho celá rodina ocenila. Hlavně to že se dělá na sádle tomu dává hodně.

    k
    krockovapavla

    Taky ho dělám doma velice často, ale ne na sádle spíše na oleji:)

    l
    ladouch

    Guláš můžeme a já ho zahušťuji strouhaným chlebem, je to mňamka.

    d
    Daniela76

    Hovězí guláš je výborný.Doma se po něm jen zapráší.

    l
    lidka2

    je klasika, i když poslední dobou dělám spíš z vepřového (z hovězího bych se nedoplatila, protože 400 g porce by u nás byla pro 2 lidi…)

    b
    Bobina1

    Klasika. Guláš je u nás doma oblíben hlavně muži.I mně chutná. Ten brambor vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist