Hovězí guláš

Suroviny

cibule
3 ks
česnek
3 stroužky
fazole
dle potřeby
hovězí
600 g
majoránka
dle chuti
mletá paprika pálivá
1/2 PL
mletá paprika sladká
1/2 PL
olej
dle potřeby
oregáno
dle chuti
paprika
2 ks
rajče
2 ks
sůl
dle chuti
vývar
dle potřeby

Postup přípravy:

Nadrobno nakrájenou cibuli zprudka osmahneme na sádle či oleji. Přidáme maso nakrájené na kostičky. Smažíme tak dlouho, dokud maso nepustí svou šťávu a neztmavne. Poté okořeníme mletou paprikou nebo gulášovým kořením. Chvilku podusíme a přidáme nakrájená rajčata a papriky. Nakonec ochutíme česnekem a solí a přidáme fazole i s protlakem. Podlijeme vývarem a pod pokličkou na mírném ohni dusíme cca 10 min, než maso nezměkne.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.2.2013 5:13

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist