chaluparsky-gulas.jpg

Hovězí guláš

Nadrobno nakrájenou cibuli zprudka osmahneme na sádle či oleji. Přidáme maso nakrájené na kostičky. Smažíme tak dlouho, dokud maso nepustí svou šťávu a neztmavne. Poté okořeníme mletou paprikou nebo gulášovým kořením. Chvilku podusíme a přidáme nakrájená rajčata a papriky. Nakonec ochutíme česnekem a solí...

Diskuze

14 komentářů

    l
    lidka2

    Zajímavé v tom jsou ty fazole, s nimi jsem zatím hovězí guláš nejedla.

    b
    Bobina1

    My taky. Nebyl špatný.

    p
    pavlinf

    Chalupářský guláš jsem ještě nedělala,musím vyzkoušet.

    m
    martinnatr

    dobrá inspirace, vyzkouším to v létě na chatě

    l
    lidka2

    No my jsme kupovali s fazolema a uzeninou .-)

    b
    brontik

    taky ho vařím a je velmi dobrý chutná nám moc

    k
    krockovapavla

    Tento guláš je přesně ten typ guláše, který pojídáme vždy na dovolených a výletech.

    z
    Zuzana2403

    Akorát ten kupovaný byl jiný, byla v něm uzenina a ne fazole. Tento recept připomíná spíše mexický guláš.

    d
    Daniela76

    Chalupářský guláš jsem ještě nedělala.Nemusí to být vůbec špatný.

    l
    lidka2

    Tohle mi připomnělo guláš, co jsme za bývalého režimu kupovali v konzervě s sebou na dovolené 🙂

    v
    viki11

    Pikantní guláš vždy přijde k chuti.

    b
    Bobina1

    Chalupářský guláš určitě vyzkouším.

    g
    glady

    Guláš máme rádi na všechny způsoby. Vyzkouším i tento recept. Určitě nezklame.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist