Hovězí guláš
Nadrobno nakrájenou cibuli zprudka osmahneme na sádle či oleji. Přidáme maso nakrájené na kostičky. Smažíme tak dlouho, dokud maso nepustí svou šťávu a neztmavne. Poté okořeníme mletou paprikou nebo gulášovým kořením. Chvilku podusíme a přidáme nakrájená rajčata a papriky. Nakonec ochutíme česnekem a solí...
Zajímavé v tom jsou ty fazole, s nimi jsem zatím hovězí guláš nejedla.
My taky. Nebyl špatný.
Chalupářský guláš jsem ještě nedělala,musím vyzkoušet.
dobrá inspirace, vyzkouším to v létě na chatě
No my jsme kupovali s fazolema a uzeninou .-)
taky ho vařím a je velmi dobrý chutná nám moc
Tento guláš je přesně ten typ guláše, který pojídáme vždy na dovolených a výletech.
Akorát ten kupovaný byl jiný, byla v něm uzenina a ne fazole. Tento recept připomíná spíše mexický guláš.
Chalupářský guláš jsem ještě nedělala.Nemusí to být vůbec špatný.
Tohle mi připomnělo guláš, co jsme za bývalého režimu kupovali v konzervě s sebou na dovolené 🙂
Pikantní guláš vždy přijde k chuti.
Chalupářský guláš určitě vyzkouším.
Guláš máme rádi na všechny způsoby. Vyzkouším i tento recept. Určitě nezklame.