Houbový tatarák s kečupem

Suroviny

různé čerstvé houby
500 g
žloutky
4-5 ks
kečup
2 PL
hořčice
2 PL
cibule
4 ks
sůl
pepř

Postup přípravy:

Dvě cibule nakrájíme nadrobno a dozlatova orestujeme. Pak přidáme na kostičky nakrájené houby, podlijeme vodou a 10 minut dusíme pod poklicí.

Když jsou houby měkké a voda vypařená, přidáme žloutky a sůl a mícháme, dokud směs nezhoustne. Necháme  vychladnout.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Nakrájíme další dvě cibule a do vychladlé směsi je přimícháme. Osolíme, opepříme, dochutíme hořčicí a kečupem.

Mažeme na opečenou veku potřenou česnekem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.10.2011 2:12| autor: stirice

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist