Houbový tatarák s kečupem

Suroviny

různé čerstvé houby
500 g
žloutky
4-5 ks
kečup
2 PL
hořčice
2 PL
cibule
4 ks
sůl
pepř

Postup přípravy:

Dvě cibule nakrájíme nadrobno a dozlatova orestujeme. Pak přidáme na kostičky nakrájené houby, podlijeme vodou a 10 minut dusíme pod poklicí.

Když jsou houby měkké a voda vypařená, přidáme žloutky a sůl a mícháme, dokud směs nezhoustne. Necháme  vychladnout.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Nakrájíme další dvě cibule a do vychladlé směsi je přimícháme. Osolíme, opepříme, dochutíme hořčicí a kečupem.

Mažeme na opečenou veku potřenou česnekem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.10.2011 2:12| autor: stirice

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist