Houbový tatarák s kečupem

Dvě cibule nakrájíme nadrobno a dozlatova orestujeme. Pak přidáme na kostičky nakrájené houby, podlijeme vodou a 10 minut dusíme pod poklicí. Když jsou houby měkké a voda vypařená, přidáme žloutky a sůl a mícháme, dokud směs nezhoustne. Necháme  vychladnout. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    obdoba tataráku pro každého, kdo nevěří syrovému masu – to jsem rozhodně já !

    x
    xxkouckaxx

    dobrý nadpis , ale co když zrovna moc nevěřím ani houbám ?

    z
    Zuzana2403

    Dobrý nápad, houby ještě rostou, proč to nezkusit.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    b
    Bobina1

    To je skoro, jako smaženice. Ale zajimavý nápad.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist