Hongkongská kuřecí směs se zeleninou

Suroviny

kuřecí maso
400 g
paprika
2 ks
cibule
2 ks
česnek
1 stroužek
steakové koření
2 ČL
solamyl
2 ČL
vejce
1 ks
olej
0,5 dcl
sójová omáčka
dle chuti
bílé víno
1 dcl

Postup přípravy:

Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, které nejlépe přes noc marinujeme v omáčce z oleje, prolisovaného česneku, vejce, Solamylu a koření. Takto připravené maso spolu s marinádou podusíme doměkka.

Před dokončením ochutíme sójovou omáčkou a přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu a krátce podusíme. Na závěr přidáme víno. Podáváme s rýží.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.3.2011 5:04| autor: Karunka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist