Hongkongská kuřecí směs se zeleninou
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, které nejlépe přes noc marinujeme v omáčce z oleje, prolisovaného česneku, vejce, Solamylu a koření. Takto připravené maso spolu s marinádou podusíme doměkka. Před dokončením ochutíme sójovou omáčkou a přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu a krátce podusíme. Na závěr přidáme...
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším.
Recept vhodný pro lidi, kteří si hlídají tělesnou hmotnost – to jsem přesně já , fňuk !
Já nevím, proč je ve skoro každém receptu česnek. To ho opravdu každý tak miluje?
olalá ! tak tohle vypadá opravdu skvěle – musím zkusit !
Tato kuřecí směs je opravdu moc výborná a dobrá.
To zní velice zajímavě ….vyzkouším…..:-)
klasicá čína ala čechy:-D ale právě ta klasika všem doma chutná nejvíc:-D
to vypadá moc dobře – musím vyzkoušet
Tak tohle by mohlo být dobrý, to možná vyzkouším. Děkuju za inspiraci.
jsem nikdy nevyzkoušela dát do jídla bílé víno. Vyzkouším
zní to na způsob číny trochu..může to být moc dobré