Hongkongská kuřecí směs se zeleninou

Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, které nejlépe přes noc marinujeme v omáčce z oleje, prolisovaného česneku, vejce, Solamylu a koření. Takto připravené maso spolu s marinádou podusíme doměkka. Před dokončením ochutíme sójovou omáčkou a přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu a krátce podusíme. Na závěr přidáme...

Diskuze

16 komentářů

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Recept vhodný pro lidi, kteří si hlídají tělesnou hmotnost – to jsem přesně já , fňuk !

    a
    Alma

    Já nevím, proč je ve skoro každém receptu česnek. To ho opravdu každý tak miluje?

    x
    xxkouckaxx

    olalá ! tak tohle vypadá opravdu skvěle – musím zkusit !

    k
    krockovapavla

    Tato kuřecí směs je opravdu moc výborná a dobrá.

    p
    piwinka2

    To zní velice zajímavě ….vyzkouším…..:-)

    l
    lenickaa

    klasicá čína ala čechy:-D ale právě ta klasika všem doma chutná nejvíc:-D

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá moc dobře – musím vyzkoušet

    m
    Mirkasirka

    Tak tohle by mohlo být dobrý, to možná vyzkouším. Děkuju za inspiraci.

    a
    aknela11

    jsem nikdy nevyzkoušela dát do jídla bílé víno. Vyzkouším

    l
    Lucka258

    zní to na způsob číny trochu..může to být moc dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist