Hejkalův guláš s houbami

Suroviny

houby
500 g
cibule
2 ks
jablko
1 ks
křen (strouhaný)
1 PL
chlebová strouhanka
6 PL
olej
4 PL
hovězí vývar z kostky
majoránka
kmín
pepř
sůl

Postup přípravy:

Cibuli pokrájíme na kolečka, jablko na menší kostičky a houby na větší kousky a vše společně osmahneme na oleji. Potom podlijeme vývarem, přidáme sůl, koření a dusíme doměkka. Těsně před dokončením vmícháme strouhaný křen a zahustíme chlebovou strouhankou. Podáváme s chlebem.

 

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist