Hejkalův guláš s houbami

Cibuli pokrájíme na kolečka, jablko na menší kostičky a houby na větší kousky a vše společně osmahneme na oleji. Potom podlijeme vývarem, přidáme sůl, koření a dusíme doměkka. Těsně před dokončením vmícháme strouhaný křen a zahustíme chlebovou strouhankou. Podáváme s chlebem.  

Diskuze

5 komentářů

    l
    lidka2

    Já bych bohužel s tímhle gulášem díky tomu množství hub doma neuspěla…

    x
    xxkouckaxx

    gulášek, ve kterém místo masa nalezneme spousty hub – pan Hejkal umíííííííííí !

    b
    Bobina1

    Hejkalův guláš může být dobrý. Já mám ráda guláše z houbama.

    x
    xxkouckaxx

    i ten název je super – bude to určitě moc dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist