pstruh_1.jpg

Grilovaný pstruh s bylinkovým máslem

Máslo smícháme se sekanou petrželkou, nakrájenými kapary, mlétým fenyklem, pepřem a solí. Ochuceným máslem potřeme pstruhy i s hlavou na povrchu i uvnitř a grilujeme po obou stranách asi 10-15 minut. Pstruhy pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tukem zbylým po grilování a podáváme.

Diskuze

3 komentáře

    nova2

    Vyzkoušeno a doporučuji, bylo to famózní.

    j
    jankac

    Grilovaný pstruh s bylinkovým máslem by som si určite dala.

    l
    lucik21

    Grilovaný pstruh s bylinkovým máslem mám ráda

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist