Filé s mangem a kurkumou

Suroviny

rybí filé
600 g
kokosové mléko
2,5 dcl
šťáva a kůra ze dvou limetek
mletý zázvor
1 KL
kurkuma
2 KL
mango
1 ks
sůl, pepř

Postup přípravy:

Do kastrolu nebo hrnce dáme kokosové mléko  se šťávou a kůrou z limetek. Zahřejeme, potom přidáme zázvor a kurkumu, vše osolíme a opepříme a do této směsi vložíme na kousky nakrájenou rybu. Vaříme asi 10 minut, až je ryba hotová. Mezitím nakrájíme mango na malé kousky, které rozložíme na teplý talíř nebo z nich uděláme malé špízy na párátkách. Podáváme s rýží basmati. Jídlo můžete podávat i v malých miskách, s kousky manga navrchu, je to mnohem hezčí než na talíři.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.9.2010 3:45| autor: Wanda

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist