Fazolový guláš

Suroviny

fazolí ( v suchém stavu)

400 g

pikantní klobásy

200 g

rajský protlak

140 g

velká cibule

1 ks

česneku

4 stroužky

majoránka

mletá paprika-sladká i pálivá

sůl, pepř, olej

Postup přípravy:

Fazole si namočíme – nejlépe přes noc. Druhý den je uvaříme ve vodě, ve které byly namočené. V tlakovém hrnci budou uvařené zhruba za 20 – 25 minut (podle velikosti). Než se fazole uvaří, nakrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji. Pak přidáme na kolečka pokrájenou klobásu a ještě osmahneme. Vmícháme protlak, prolisovaný česnek a koření a za stálého míchání krátce povaříme. Uvařené fazole slijeme a přidáme na takto připravený základ. Promícháme a podle chuti ještě přisolíme nebo opepříme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.8.2013 5:45| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist