Fazolový guláš

Suroviny

fazolí ( v suchém stavu)
400 g
pikantní klobásy
200 g
rajský protlak
140 g
velká cibule
1 ks
česneku
4 stroužky
majoránka
mletá paprika-sladká i pálivá
sůl, pepř, olej

Postup přípravy:

Fazole si namočíme – nejlépe přes noc. Druhý den je uvaříme ve vodě, ve které byly namočené. V tlakovém hrnci budou uvařené zhruba za 20 – 25 minut (podle velikosti). Než se fazole uvaří, nakrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji. Pak přidáme na kolečka pokrájenou klobásu a ještě osmahneme. Vmícháme protlak, prolisovaný česnek a koření a za stálého míchání krátce povaříme. Uvařené fazole slijeme a přidáme na takto připravený základ. Promícháme a podle chuti ještě přisolíme nebo opepříme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.8.2013 5:45| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist