Fazolový guláš

Suroviny

fazolí ( v suchém stavu)

400 g

pikantní klobásy

200 g

rajský protlak

140 g

velká cibule

1 ks

česneku

4 stroužky

majoránka

mletá paprika-sladká i pálivá

sůl, pepř, olej

Postup přípravy:

Fazole si namočíme – nejlépe přes noc. Druhý den je uvaříme ve vodě, ve které byly namočené. V tlakovém hrnci budou uvařené zhruba za 20 – 25 minut (podle velikosti). Než se fazole uvaří, nakrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji. Pak přidáme na kolečka pokrájenou klobásu a ještě osmahneme. Vmícháme protlak, prolisovaný česnek a koření a za stálého míchání krátce povaříme. Uvařené fazole slijeme a přidáme na takto připravený základ. Promícháme a podle chuti ještě přisolíme nebo opepříme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.8.2013 5:45| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist