fazolovy-gulas.jpg

Fazolový guláš

Fazole si namočíme – nejlépe přes noc. Druhý den je uvaříme ve vodě, ve které byly namočené. V tlakovém hrnci budou uvařené zhruba za 20 – 25 minut (podle velikosti). Než se fazole uvaří, nakrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji....

Diskuze

14 komentářů

    r
    relaxb

    Fazulový guláš jsem poprvé jedla v práci. A od té doby ho vařívám. Je moc dobrý. Já ho dělávám z červených fazulek v plechovce.

    t
    tomkatze

    fazolovy gulas mam moc rada, uz jsem ho dlouho nedelala…

    j
    jankac

    Fazolový guláš som takto ešte nevarila, ale stálo by za to vyskúšať. Vypadá veľmi chutne a zdravo.

    g
    glady

    Fazolový guláš máme moc rádi

    e
    Elisa19

    Fazolový guláš jsem ještě nedělala,ale manžel má rád ostré tak bych se mu mohla trefit do chuti.

    m
    martinnatr

    nikdy jsem to nevařila, vyzkouším

    z
    Zuzana2403

    Fazolový guláš je dobrý a zdravý. U nás doma dost oblíbený.

    l
    lidka2

    fazolový guláš jsem měla ráda už jako malá holka 🙂

    l
    ladouch

    Ještě jsem ho nikdy nejedla ani nevařila, vyzkouším.

    j
    jankac

    Fazuľový guláš som ešte nevarila, iba fazuľovú polievku, ale je to dobrá inšpirácia.

    l
    lucik21

    fazolový guláš je dobrota mého partnera, ten bych nejraději každý den

    g
    glady

    Fazolový guláš je náš oblíbený recept

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist