Drůbeží salát s celerem a sýrem

Suroviny

zbylé pečená drůbež
300 g
celer
250 g
jablko
1 ks
sýr ementál
100 g
majonéza
150 g
sůl
pepř
cukr
citron
1 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájíme na kostičky, přidáme uvařený a rovněž na kostičky nakrájený celer, oloupané, nadrobno nakrájené jablko a kostičky sýra.

Vše spojíme majonézou a ochutíme solí, pepřem, cukrem a citrónem.

Před podáváním necháme salát několik hodin uležet v chladu.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.11.2011 8:57| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist