Domácí bezmasé lečo s česnekem a bylinkami

Suroviny

zelené papriky
0,7 kg
rajčat
1 kg
větší cibule
1 ks
česneku
1 stroužek
vejce
1 ks
oregáno
provensálské bylinky
sůl

Postup přípravy:

Cibuli nakrájím na kostky a nechám ji s nastoruhaným česnekem osmažit do sklovita. Mezitím nakrájím rajčata a papriky na větší kousky a přidám k osmažené cibulce a míchám. Zelenina začne vypouštět šťávu, ale buďte trpělivý nejde to hned. Až se vám bude zdát dostatečně šťávovité přidejte vejce a ještě nějakou dobu míchejte. Nakonec přidáme koření podle vlastního uvážení. Pro dochucení můžete přidat ještě opraženou klobásu. Podává se nejčastěji s chlebem, nebo na topinkách.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.3.2011 1:00| autor: victory

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist