Domácí bezmasé lečo s česnekem a bylinkami
Cibuli nakrájím na kostky a nechám ji s nastoruhaným česnekem osmažit do sklovita. Mezitím nakrájím rajčata a papriky na větší kousky a přidám k osmažené cibulce a míchám. Zelenina začne vypouštět šťávu, ale buďte trpělivý nejde to hned. Až se vám bude zdát dostatečně šťávovité...
Lečo má rád snad každý – my ho doma všichni přímo milujeme
tak to si nedokážu představit bez salámu,nebo klobásky
Lečo vařím stejně,jak je tady popsáno,je to naše oblíbené jídlo hlavně v létě.když se urodí papriky a rajčata na zahrádce
dřív bylo lečo levná záležitost, ale při dnešních cenách i to lečo je celkem drahota..
Lečo je kromě různých salátů dalším vynikajícím a lehkým jídlem, které oceníme především v letních dnech. Zasytí a ještě do sebe dostaneme nějakou tu zeleninku. Asi ho dnes uvařím 🙂
Domácí bezmasé lečo by u nás neobstálo,ta klobáska by tam měla být dle mého názoru,jinak lečo taky miluji:-)
bez masa – ale takto ho milujem najviac. a uz je tu aj cas – zeleninky zo zahradky. takze si pochutime!
Delavam podobne a hlavne v lete, kdy mi vyhovuji lehci jidla. Je to dobrota.
Lečo jsem dělala zrovna dnes, uzeninu jsem do něj přestala dávat kdy\ž jsem zjistila z čeho ji vyrábějí, připadá mi, že bych ti fantastickou zeleninu uzeninou pokazila.
také v leču maso mít nemusím
Já to dělám téměř stejně, akorát vždy přidávám nějakou uzeninu
bezmasé lečo vařím často, dělala ho na Slovensku babička a nedávám ani vejce
Taky děláváme lečo.Je to pak už jen rychlovka připravit to k obědu..
bezmasé lečo – skvělá dobrota – v létě dělám často