Dlouho pečená kachna s kmínem

Postup přípravy:

Kachnu omyjeme, osušíme a posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Pekáč uzavřeme a vložíme do trouby. Teplotu nařídíme na 120°C (ano, stodvacet) a pečeme 4,5 hodiny, aniž podléváme nebo otevíráme troubu či pekáč. Po uplynulé době zvýším teplotu na 200°C a dopeču ještě asi 20 minut, kvůli křupavé kůžičce.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.8.2016 8:12

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist