Dlouho pečená kachna s kmínem
Kachnu omyjeme, osušíme a posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Pekáč uzavřeme a vložíme do trouby. Teplotu nařídíme na 120°C (ano, stodvacet) a pečeme 4,5 hodiny, aniž podléváme nebo otevíráme troubu či pekáč. Po uplynulé době zvýším teplotu na...
Kamarádka peče kachnu přes noc, to bych si netroufla. Ale dlouhé pečení kachně prospívá.
Když se tak dlouho peče, bude hodně křehká.
Dlouho pečená kachna s kmínem je výborná.
Dlouho pečená kachna s kmínem je vynikající
kachnu jen solím a peču tak dlouho až je měkounká a je to bašta ….
Kačenku můžu vždycky je to dobrota.
Dlouho pečená kachna s kmínem se zelíčkem je mňam, mňam.
Dlouho pečená kachna s kmínem je výborná.