kachna_1.jpg

Dlouho pečená kachna s kmínem

Kachnu omyjeme, osušíme a posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Pekáč uzavřeme a vložíme do trouby. Teplotu nařídíme na 120°C (ano, stodvacet) a pečeme 4,5 hodiny, aniž podléváme nebo otevíráme troubu či pekáč. Po uplynulé době zvýším teplotu na...

Diskuze

8 komentářů

    l
    lidka2

    Kamarádka peče kachnu přes noc, to bych si netroufla. Ale dlouhé pečení kachně prospívá.

    j
    jenetka

    Když se tak dlouho peče, bude hodně křehká.

    j
    jankac

    Dlouho pečená kachna s kmínem je výborná.

    l
    lucik21

    Dlouho pečená kachna s kmínem je vynikající

    s
    soffie

    kachnu jen solím a peču tak dlouho až je měkounká a je to bašta ….

    l
    ladouch

    Kačenku můžu vždycky je to dobrota.

    b
    Bobina1

    Dlouho pečená kachna s kmínem se zelíčkem je mňam, mňam.

    s
    stana1

    Dlouho pečená kachna s kmínem je výborná.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist