Ďábelské ragú se slaninou

dabelske-ragu-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

anglická slanina
200 g
libové hovězí maso
200 g
větší brambora
4 ks
mrkev
1 ks
česnek
4 stroužky
menší cibule
1-2 ks
rajče
2 ks
paprika
1 ks
sterilovaná fazole
100 g
hovězí vývar
0,5 l
sůl, pepř
dle chuti
ďábelské koření
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Na dno varné nádoby nasypte na nudličky nakrájenou slaninu, na ni na proužky nakrájené osolené a opepřené hovězí. Pak jemně nastrouhanou mrkev, na plátky nakrájenou cibuli, fazole, osolené a opepřené plátky brambor, plátky rajčat, česneku a papriky. Ukončete vrstvou brambor. Osolte, okořeňte, zakápněte citrónovou šťávou. Zalijte vývarem a na mírném ohni duste 75–80 minut. Podávejte se suchým červeným vínem.

Hodnocení

1  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist