dabelske-ragu-352x198.jpg

Ďábelské ragú se slaninou

Na dno varné nádoby nasypte na nudličky nakrájenou slaninu, na ni na proužky nakrájené osolené a opepřené hovězí. Pak jemně nastrouhanou mrkev, na plátky nakrájenou cibuli, fazole, osolené a opepřené plátky brambor, plátky rajčat, česneku a papriky. Ukončete vrstvou brambor. Osolte, okořeňte,...

Diskuze

3 komentáře

    i
    ivetkaprochazkova

    Tak na tohle ragú mám rázem také chuť. už jen zjistit, jak se to vaří a nepodělat to předtím, než přijde návštěva. Nevíte, holky (ale i kluci), co je nejlepší na vaření? Myšleno, v čem se tak dobrý pokrm připravuje

    k
    kristyrychla

    My připravujeme v titanovém nádobí z e-shopu zgastro ,cz, nevím, jestli ti to něco řekne, ale opravdu často tam kupuje třeba i má tchýně. Holky, které se tady na femině často vyjadřují budou určitě vědět. Případně třeba někdo odkáže na jiný web.

    e
    esternovakova1970

    Připojuji se k paní Kristýně. I my jsme objednávali nějaké to titanové nádobí . Titanové hrnce jsou přesně do, co se u nás používá na denní pořádku. Člověk si bez toho vaření nedokáže představit. Doporučuji.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist