Ďábelské ragú se slaninou
Na dno varné nádoby nasypte na nudličky nakrájenou slaninu, na ni na proužky nakrájené osolené a opepřené hovězí. Pak jemně nastrouhanou mrkev, na plátky nakrájenou cibuli, fazole, osolené a opepřené plátky brambor, plátky rajčat, česneku a papriky. Ukončete vrstvou brambor. Osolte, okořeňte,...
Tak na tohle ragú mám rázem také chuť. už jen zjistit, jak se to vaří a nepodělat to předtím, než přijde návštěva. Nevíte, holky (ale i kluci), co je nejlepší na vaření? Myšleno, v čem se tak dobrý pokrm připravuje
My připravujeme v titanovém nádobí z e-shopu zgastro ,cz, nevím, jestli ti to něco řekne, ale opravdu často tam kupuje třeba i má tchýně. Holky, které se tady na femině často vyjadřují budou určitě vědět. Případně třeba někdo odkáže na jiný web.
Připojuji se k paní Kristýně. I my jsme objednávali nějaké to titanové nádobí . Titanové hrnce jsou přesně do, co se u nás používá na denní pořádku. Člověk si bez toho vaření nedokáže představit. Doporučuji.