Chřest s máslem a citrónovou šťávou

Suroviny

chřest
600 g
máslo
60 g
citrónová šťáva
1/2 ks
sůl a pepř
1 špetka
voda
2 l

Postup přípravy:

Chřest oloupeme. Odřízneme dřevnaté konce, svážeme kuchyňskou nití do svazečků. Vaříme ve vroucí osolené vodě spolu s trochou cukru 15 až 20 minut. Chřest vyjmeme, dobře osušíme. Do rozehřátého másla přidáme citrónovou šťávu a pepř, přelijeme přes chřest a ihned teplé podáváme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.8.2015 8:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist