chrest-s-maslem.jpg

Chřest s máslem a citrónovou šťávou

Chřest oloupeme. Odřízneme dřevnaté konce, svážeme kuchyňskou nití do svazečků. Vaříme ve vroucí osolené vodě spolu s trochou cukru 15 až 20 minut. Chřest vyjmeme, dobře osušíme. Do rozehřátého másla přidáme citrónovou šťávu a pepř, přelijeme přes chřest a ihned teplé podáváme.

Diskuze

5 komentářů

    s
    sumka55

    Chřest s máslem a citronovou šťávou -nám tento recept nechutnal, zkoušela jsem ho přesně podle receptu

    l
    lucik21

    Chřest s máslem a citronovou šťávou jsem ještě neměla

    j
    jankac

    Chřest s máslem a citrónovou šťávou som ešte nikdy nejedla, hoci ho všade chvália, aký je zdravý.

    l
    ladouch

    Chřest je dobrota, určitě vyzkouším tento recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist