Brambory ve slupce z trouby s tatarkou

Suroviny

brambor

1 kg

soli

1 hrst

oleje

3 PL

tatarské omáčky

1 ks

Postup přípravy:

Když jsou brambory více špinavé očistíme je kartáčkem a špičkou nože odstraníme nepěkné skvrny na slupce. Na pekáč nalijeme olej, aby pokryl celou plochu. Jednotlivé brambory překrojíme na půlku, řeznou stranu namočíme do oleje a pokládáme je vedle sebe řeznou plochou nahoru. Nakonec brambory posolíme. Dáme je péci do předem vyhřáté trouby na 220 °C, pečeme je se asi 40 minut, až na povrchu zezlátnou.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.6.2016 5:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist