Brambory ve slupce z trouby s tatarkou

Suroviny

brambor

1 kg

soli

1 hrst

oleje

3 PL

tatarské omáčky

1 ks

Postup přípravy:

Když jsou brambory více špinavé očistíme je kartáčkem a špičkou nože odstraníme nepěkné skvrny na slupce. Na pekáč nalijeme olej, aby pokryl celou plochu. Jednotlivé brambory překrojíme na půlku, řeznou stranu namočíme do oleje a pokládáme je vedle sebe řeznou plochou nahoru. Nakonec brambory posolíme. Dáme je péci do předem vyhřáté trouby na 220 °C, pečeme je se asi 40 minut, až na povrchu zezlátnou.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.6.2016 5:21| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist