Brambory se žampióny a sýrem

Suroviny

brambory
1 kg
žampiony
600 g
petrželka
1 svazek
máslo
4 PL
sůl
1 špetka
pepř
1 špetka
majoránka
1 PL
nastrouhaný sýr
150 g

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Brabory oškrábeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Žampiony očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.

Na dvou lžících másla opékáme syrové brambory přibližně 15 minut. Osolíme je, opepříme a vložíme do mísy. Na zbylých dvou lžících másla osmahneme pokrájené houby a opékáme je dozlatova. Osolíme je, opepříme a přidáme do mísy k opečeným bramborám.

Přisypeme trochu majoránky, petrželku posekanou nadrobno a všechny suroviny dobře promícháme. Nakonec vše ještě posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.2.2012 4:16| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist