Bramborová kaše zapékaná s vejci

Suroviny

brambory
600 g
smetany 12%
100 ml
vejce
4 ks
strouhaný sýr
sůl
máslo
strouhanka

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Brambory uvaříme, rozmačkáme, zalijeme smetanou a vyšleháme bramborovou kaši. Kaši dáme do pekáče vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Do ní uděláme čtyři důlky a vklepneme tam vejce. Každé vejce ještě osolíme. V troubě pečeme při 170 °C, po 15 minutách hustě posypeme strouhaným sýrem a ještě 10 minut dopékáme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.2.2012 9:48| autor: grizlinka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist