Bramborová kaše zapékaná s vejci

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Brambory uvaříme, rozmačkáme, zalijeme smetanou a vyšleháme bramborovou kaši. Kaši dáme do pekáče vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Do ní uděláme čtyři důlky a vklepneme tam vejce. Každé vejce ještě osolíme. V troubě pečeme při 170 °C, po 15 minutách...

Diskuze

13 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Bramborová kaše zapékaná s vejci – tohle musím rozhodně vyzkoušet !

    l
    lucik21

    mmmm, úplně se mi sbíhají sliny

    w
    Werushka7

    Tak tohle mně zaujalo, to určitě vyzkouším 🙂 Protože už jenom ta představa jak to může chutnat.. 🙂

    p
    Peggy89

    může být zajímavé o tomhle slyším poprvé

    g
    gambis

    hmm, to vypadá moc dobře. vajíčka ke kaši si také dáváme, ale takhle jsme to ještě nezapékali. vyzkouším.

    d
    Daimon

    Hmmm, to zní zajímavě a lákavě zároveň – to bude chutnat mému příteli – mijule vejce 🙂

    k
    krockovapavla

    Tak tohle jídlo mě také nějak moc extra nezaujalo, fuj:(

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle vypadá na úplně skvělou lehkou večeři – mňam

    a
    aknela11

    kaše zapékaná s vejci – zatím jsem nezkoušela – uvidíme

    c
    catberry

    O takové kombinaci jsem ještě neslyšela, ale asi to bude dobré. Možná vyzkouším.

    l
    ladouch

    Děkuji za zajímavý recept, určitě ho vyzkouším a pochutáme si.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist