Bramborová kaše zapékaná s vejci
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Brambory uvaříme, rozmačkáme, zalijeme smetanou a vyšleháme bramborovou kaši. Kaši dáme do pekáče vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Do ní uděláme čtyři důlky a vklepneme tam vejce. Každé vejce ještě osolíme. V troubě pečeme při 170 °C, po 15 minutách...
Bramborová kaše zapékaná s vejci – tohle musím rozhodně vyzkoušet !
mmmm, úplně se mi sbíhají sliny
Tak tohle mně zaujalo, to určitě vyzkouším 🙂 Protože už jenom ta představa jak to může chutnat.. 🙂
může být zajímavé o tomhle slyším poprvé
hmm, to vypadá moc dobře. vajíčka ke kaši si také dáváme, ale takhle jsme to ještě nezapékali. vyzkouším.
Hmmm, to zní zajímavě a lákavě zároveň – to bude chutnat mému příteli – mijule vejce 🙂
Tak tohle jídlo mě také nějak moc extra nezaujalo, fuj:(
tak tohle vypadá na úplně skvělou lehkou večeři – mňam
kaše zapékaná s vejci – zatím jsem nezkoušela – uvidíme
O takové kombinaci jsem ještě neslyšela, ale asi to bude dobré. Možná vyzkouším.
Děkuji za zajímavý recept, určitě ho vyzkouším a pochutáme si.