Beskydský králík s uzeným a česnekem

Suroviny

králičí maso
cibule
1 ks
česnek
bobkový list
sůl, pepř
olej
hladká mouka

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

1. Králíka rozdělíme na porce, omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme přes noc odležet.

2. Uzené maso nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce s rozehřátým olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme dorůžova.

3. Přidáme porce masa, okořeníme, osolíme a osmahneme. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme.

4. Když je maso měkké, vyjememe ho, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 17x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.11.2010 12:06| autor: Lucie Elen

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist