Banány zapečené s rumem

Suroviny

banány
2 ks
vejce
6 ks
mléko
500 ml
cukr
2 PL
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Oloupané banány nakrájíme na plátky, vejce rozkvedláme, vmícháme mléko, cukr, rum, špetku soli a vanilkový cukr.

Formu vymažeme máslem, rozložíme do ní banány a zalijeme vaječným mlékem. Zakryjeme alobalem a pečeme v trubě vyhřáté na 170 °C asi 30 až 40 minut.

Hmota musí být jen ztuhlá, ne vysušená. Můžeme podávat teplé i studené.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2012 7:53| autor: javomark

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist