Banány v karamelu

Postup přípravy:

Banány (ne přezrálé) nakrájíme na kolečka. Pánev vymastíme olejem a necháme v ní zkaramelizovat cukr. Přidáme banány a mícháme tak, aby se obalily karamelem. Pak hned přendáme z pánve na servírovací nádobu a počkáme, až karamel zatvrdne. Můžeme servírovat – stejným způsobem se dá připravit třeba i ananas, hrušky nebo jablka.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.9.2015 10:48| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist