Banány zapečené s rumem

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Oloupané banány nakrájíme na plátky, vejce rozkvedláme, vmícháme mléko, cukr, rum, špetku soli a vanilkový cukr. Formu vymažeme máslem, rozložíme do ní banány a zalijeme vaječným mlékem. Zakryjeme alobalem a pečeme v trubě vyhřáté na 170 °C asi...

Diskuze

12 komentářů

    k
    karkulkaa

    vypadá to zaujímavo. asi skúsim. uvidíme či bude chutit.

    x
    xxkouckaxx

    Banány zapečené s rumem – vypadá to dobře , ale kde je ten rum 🙂 ?

    D
    doublefantasy

    zkoušela jsem, ale bohužel toto mi vůbec nechutná, je to pro mě hrozně sladké, až mi z toho bylo špatně, takže zase na druhou stranu pro milovníky sladkého dobrá volba :))

    l
    lucik21

    jednoduché, rychlé a určitě i dobré

    k
    krockovapavla

    Tak tohle jídlo je skutečně delikátní a opravdu vynikající.

    l
    ladouch

    Je to bude dobrota, hned vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist