Banány zapečené v rumu se šlehačkou

Suroviny

banány

4 ks

cukr (nejlépe hnědý)

2-3 PL

rum

50 ml

smetana ke šlehání

1 kelímek

citrónová šťáva

dle chuti

máslo na vymazání pekáčku

dle potřeby

Postup přípravy:

Banány oloupejte a podélně rozkrojte. Narovnejte je do máslem vymazaného pekáčku, pokapejte citrónovou šťávou a posypte cukrem. Podlijte je asi 2 lžícemi vody a vložte do trouby vyhřáté na 160 °C. Zapékejte 10–15 minut, potom banány přelijte rumem a ještě 5 minut dopékejte. Podávejte zdobené šlehačkou.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist