Banány zapečené v rumu se šlehačkou

Suroviny

banány
4 ks
cukr (nejlépe hnědý)
2-3 PL
rum
50 ml
smetana ke šlehání
1 kelímek
citrónová šťáva
dle chuti
máslo na vymazání pekáčku
dle potřeby

Postup přípravy:

Banány oloupejte a podélně rozkrojte. Narovnejte je do máslem vymazaného pekáčku, pokapejte citrónovou šťávou a posypte cukrem. Podlijte je asi 2 lžícemi vody a vložte do trouby vyhřáté na 160 °C. Zapékejte 10–15 minut, potom banány přelijte rumem a ještě 5 minut dopékejte. Podávejte zdobené šlehačkou.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist