Balkánské řízky s pórkem

Suroviny

vepřový řízek
4 ks
pórek
400 g
pepř
sůl
olej
cibule
1 ks
česnek
3 stroužky
zakysaná smetana
1/8 l
oregáno
majoránka
čubrica
petrželka

Postup přípravy:

Pórek nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek na tenké proužky. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, osmažíme a uložíme v teple. Osmahneme pórek a cibuli dozlatova, přidáme sůl, česnek, petrželku, koření a zakysanou smetanu. Vložíme řízky, podlijeme vodou a dusíme do měkka.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist